Vacature: Coördinator en docent Toerustingscursus Pastoraat (0,2 fte)

Kopafbeelding

Het Evangelisch College zoekt met ingang van het studiejaar 2018-2019 een coördinator en docent voor de Toerustingscursus Pastoraat en een stagebegeleider voor de opleiding Pastorale Hulpverlening.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inhoud en coördinatie van onze Toerustingscursus Pastoraat. Als coördinator geef je les, stuur je andere docenten aan, organiseer je cursussen, informeer je cursisten en onderhoud je contacten met beheerders van leslocaties of een organiserende kerk.
Daarnaast lever je als stagebegeleider een bijdrage aan onze driejarige deeltijdopleiding Pastorale Hulpverlening waarin je onze studenten begeleidt bij hun stage.

Wie we zoeken:

• Je bent overtuigd christen en onderschrijft de missie van het Evangelisch College.
  • Je ervaart de roeping om bij te dragen aan het ondersteunen van de kerk door het toerusten van gemeenteleden voor een pastorale taak/bediening.
  • Je hebt een afgeronde pastorale/theologische opleiding op hbo- of wo-niveau.
  • Je hebt aantoonbare praktijkervaring met pastoraal werk.
  • Je hebt aantoonbare lesgevende capaciteiten.
  • Je bent ondernemend, sociaal, communicatief en je kunt goed organiseren en samenwerken.
  • Je bent één dag in de week beschikbaar en in de gelegenheid om op zaterdagen les te geven.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in een straal van 35 km van het administratiekantoor in Zwijndrecht.

Sluitingstermijn voor sollicitaties: 1 mei 2018

Lees volledige vacature