Menu

Nieuw boek ‘In ontwikkeling – pastorale bouwstenen voor je leven’

Het Evangelisch College en Merweboek uitgeverij brengen een nieuw pastoraal boek uit met de titel ‘In ontwikkeling – pastorale bouwstenen voor je leven’. Het boek is geschreven door Henriëtte van Nes-Velema en Hermineke Vonk-de Groot. Op 18 maart wordt het boek gepresenteerd.

Bouwstenen
Wanneer een huis op een stevig fundament is gebouwd, kan het veel verduren. Dit geldt ook voor je levenshuis: wordt in je baby- en kindertijd een stevig fundament gelegd, dan groei je waarschijnlijk op tot een stabiele volwassene. Gaan er dingen mis in de eerste levensfasen, dan kan je daar levenslang de gevolgen van ondervinden. Het boek helpt om inzicht te krijgen in het bouwproces van het leven. Wat is een goede basis en wat kan er fout gaan? Wat zijn daarvan de gevolgen voor je leven met anderen en God? Maar ook: wat is er nodig voor herstel en genezing van wat er verkeerd is gegaan? Wat zegt de Bijbel hierover en welke rol kan en wil God hierin spelen?

Henriëtte en Hermineke zijn werkzaam bij het Evangelisch Pastoraal Studiecentrum, onderdeel van het Evangelisch College in Zwijndrecht en aldaar verantwoordelijk voor de driejarige opleiding Pastorale Hulpverlening. Daarnaast zijn ze beiden al vele jaren verbonden aan EX IT, een praktijk voor psycho-pastorale begeleiding. Het boek is vanaf 18 maart verkrijgbaar via de websites van het Evangelisch College en Merweboek uitgeverij en is het te koop in de christelijke boekwinkels.

Presentatie
Het boek wordt op vrijdag 18 maart gepresenteerd in het EC-Onderwijscentrum, Anjerstraat 79 in Zwijndrecht. Na de overhandiging van het eerste exemplaar zullen de auteurs een inkijkje geven in de totstandkoming en inhoud van het boek. De presentatie start om 14.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Toegang is gratis.

Klik hier om het boek te bestellen.