Menu

Nieuw: MissieMeter - Ontdek het missionaire domein van uw kerk

Kopafbeelding

Missionair kerk-zijn kan op heel veel verschillende manieren. Maar welke manier past het beste bij uw kerk?
De MissieMeter is een initiatief van Stichting Antwoord en is ontwikkeld in samenwerking met het Evangelisch College en MissieNederland.

De MissieMeter wil kerken helpen om hun missionaire domein te (her)ontdekken middels een online vragenlijst die de kennis, houding en het gedrag van gemeenteleden over missionair kerk-zijn meet en in kaart brengt. De uitkomst van een MissieMeter geeft vervolgens de handvatten om missionaire initiatieven te ontplooien die door de gemeente kunnen worden gedragen. Wilt u weten of dit iets is voor uw gemeente? Doe gratis de online MissieMeter-check: www.missiemeter.nl/check.

Samenwerking Evangelisch College

De vragenlijst van de MissieMeter is door Stichting Antwoord samen met Debora Krikken, studente van de opleiding Missionair Werk bij het Evangelisch College, ontwikkeld.

‘We zijn erg blij met de goede samenwerking tussen het Evangelisch College en ons. Debora heeft ons met haar stage enorm geholpen om deze wens van ons heel concreet en professioneel vorm te geven.'
- René Timmerman, directeur van Stichting Antwoord

                

 


Neem voor meer informatie contact op met directeur René Timmerman van Stichting Antwoord via: 06-36549872 of . Hij is graag bereid dit initiatief verder toe te lichten.