Menu

Bijbelquiz op Groot Nieuws Radio

Kopafbeelding

Doe deze zomer weer mee aan de Bijbelquiz van het Evangelisch College op Groot Nieuws Radio en maak dagelijks kans op een prachtig Bijbelstudiepakket.

Voor het vijfde jaar op rij verzorgt het Evangelisch College op Groot Nieuws Radio een Bijbelquiz. Deelnemers maken van maandag 16 juli t/m vrijdag 24 augustus dagelijks kans op een prachtig Bijbelstudiepakket t.w.v € 70,- waarmee je zelf aan de slag kan om de Bijbel nog beter te leren kennen! Dit studiepakket bestaat uit:

Bijbel in Gewone Taal, paperback editie
Op 1 oktober 2014 is de Bijbel in Gewone Taal verschenen, een nieuwe vertaling van de Bijbel vanuit de grondteksten, gemaakt door het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) voor iedereen die behoefte heeft aan een duidelijke en toegankelijke Bijbel. 

Aangeboden door het Nederlands Bijbelgenootschap

Verantwoord Bijbelgebruik
Bijbellezen is niet altijd gemakkelijk, inspirerend of spannend. Veel christenen zijn ontevreden over de gebrekkige regelmaat en geringe diepgang van hun bijbelstudie. Dit handboek presenteert een verfrissende aanpak voor bijbelstudie: de zogenoemde 'contextuele' aanpak. De schrijver gaat er vanuit dat de doorvertaling van Gods Woord naar vandaag, recht moet doen aan hetgeen de bijbelschrijvers voor ogen hadden toen zij voor hun tijd en cultuur schreven. Vanuit dat uitgangspunt komt hij tot een verrassende en vruchtbare bijbelstudiemethode. Compleet herziene en uitgebreide 5e editie.

Aangeboden door Uitgeverij Buijten & Schipperheijn

Bestel in onze Webshop

Studiemap Rondreis door Bijbel
De studiemap Rondreis door de Bijbel maakt de inhoud en achtergrond van alle bijbelboeken voor iedereen toegankelijk. Elk Bijbelboek wordt ingeleid met informatie over o.a. de auteur, historische achtergrond, inhoud, boodschap en bijzondere kenmerken van het betreffende Bijbelboek. 

Aangeboden door het Evangelisch College

 

Bestel in onze Webshop

Hoofdprijs: 2x een jaar lang gratis deelname aan de ETS-Bijbelcursus
Alle deelnemers aan de Bijbelquiz maken ook kans op een jaar lang gratis deelname aan de ETS-Bijbelcursus (t.w.v. € 300,-) op één van de 55 cursuslocaties. Ook het studiemateriaal krijg je er gratis bij. De ETS-Bijbelcursus begeleidt jou - en je medecursisten uit verschillende kerken - door alle Bijbelboeken heen. Je leert de Bijbelse boodschap zelf te ontdekken, te begrijpen en toe te passen.

Doe mee met de Bijbelquiz op Groot Nieuws Radio