Menu
  • 201702-evangelisch-college-hires-23741

Bijbelquiz Groot Nieuws Radio

Kopafbeelding

Doe deze zomer weer mee aan de Bijbelquiz van het Evangelisch College op Groot Nieuws Radio en maak dagelijks kans op een prachtig Bijbelstudiepakket.

Voor het vierde jaar op rij verzorgt het Evangelisch College op Groot Nieuws Radio een Bijbelquiz. Deelnemers maken van 17 juli t/m 25 augustus dagelijks kans op een prachtig Bijbelstudiepakket t.w.v € 70,- waarmee je zelf aan de slag kan om de Bijbel nog beter te leren kennen! Dit studiepakket bestaat uit:

Bijbel (Nieuwe Bijbelvertaling, paperback editie)
De Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) is een vertaling vanuit de bronteksten van de Bijbel in hedendaags Nederlands. Deze aangeboden blauwe paperbackeditie is onderdeel van de nieuwe vormgeving van de Nieuwe Bijbelvertaling en heeft een stijlvol en eigentijds jasje.

Aangeboden door het Nederlands Bijbelgenootschap

Haal meer uit de Bijbel: Ontdek de boodschap van toen voor nu
Bijna een miljoen mensen hebben de Engelse versie van dit, door twee bekende professoren, geschreven boek gebruikt als ondersteuning bij het lezen van de Bijbel. Nu is er eindelijk een Nederlandse vertaling. De kracht van het boek zit in de bespreking van een scala aan vragen die elke geïnteresseerde bijbellezer heeft. Hoe lees je de verschillende literaire genres binnen de Bijbel? Hoe leg je de Bijbel uit en hoe pas je het toe in het nu? En nog veel meer…

Aangeboden door Highway Media

Studiemap Rondreis door Bijbel
De studiemap Rondreis door de Bijbel maakt de inhoud en achtergrond van alle bijbelboeken voor iedereen toegankelijk. Elk Bijbelboek wordt ingeleid met informatie over o.a. de auteur, historische achtergrond, inhoud, boodschap en bijzondere kenmerken van het betreffende Bijbelboek. 

Aangeboden door het Evangelisch College

Hoofdprijs: 2x een jaar lang gratis deelname aan de ETS-Bijbelcursus
Alle deelnemers aan de Bijbelquiz maken ook kans op een jaar lang gratis deelname aan de ETS-Bijbelcursus (t.w.v. € 295,-) op één van de 55 cursuslocaties. Ook het studiemateriaal krijg je er gratis bij. De ETS-Bijbelcursus begeleidt jou - en je medecursisten uit verschillende kerken - door alle Bijbelboeken heen. Je leert de Bijbelse boodschap zelf te ontdekken, te begrijpen en toe te passen.

Doe mee met de Bijbelquiz op Groot Nieuws Radio