Evangelische Theologische Academie

PERSBERICHT
Zwijndrecht, 21 januari 2013

ETA en EPS wijzigen leslocatie: van Steenwijk naar Meppel

De Evangelische Theologische Academie (ETA) en het Evangelisch Pastoraal Studiecentrum (EPS), beiden onderdeel uitmakend van het Evangelisch College, veranderen per 1 februari één van de leslocaties. De huidige leslocatie in Steenwijk wordt ingeruild voor een nieuwe locatie in Meppel. Ook in Meppel zullen de lessen worden aangeboden op zaterdagen.

De reden voor de verandering van Steenwijk naar Meppel is het kwalitatief verbeteren van de lesaccommodatie. Ook is de locatie in Meppel beter bereikbaar voor de studenten uit het noorden van het land. De nieuwe locatie is de Kruiskerk van de Gereformeerde Kerk in Meppel.

De ETA is een interkerkelijk theologisch instituut en verzorgt al sinds 1984 op verschillende locaties in het land theologische deeltijdopleidingen op HBO-niveau. Naast Meppel (zaterdag) biedt de ETA ook opleidingen aan in Rotterdam (donderdagavond),  Zwijndrecht (vrijdagmiddag en - avond) en Amersfoort (zaterdag).
Het EPS verzorgt een 3-jarige opleiding Pastorale Hulpverlening op HBO-niveau in Meppel (zaterdag) en ook in Zwijndrecht (vrijdagmiddag en –avond).

Klik hier voor de adresgegevens van de nieuwe locatie.