Menu
 • ETS-Bijbelcursus

  Leert je de Bijbel lezen, begrijpen en toepassen!
  Aangeboden op > 50 cursuslocaties in Nederland.
 • Cursist aan het woord

  "Door het héle verhaal van de Bijbel te ontdekken, leer ik God beter kennen."
  - Sonja van der Schee
 • ETS-Bijbelcursus

  De Evangelische Toerusting School (ETS) is een interkerkelijke Bijbelcursus over de inhoud, achtergrond en boodschap van de Bijbel. Met ruim 50 cursuslocaties is de ETS de Bijbelschool ook bij u in de buurt!
 • Cursist aan het woord

  "Een ongelovige vriend stelde mij een eenvoudige vraag over de Bijbel, maar ik wist het antwoord niet... Daarom ben ik de ETS-Bijbelcursus gaan volgen."
  - Stefan van Ballegooie

Aanmelden bij de ETS

U kunt zich aanmelden voor de ETS met het online aanmeldings-formulier. Met het invullen van dit formulier geeft u aan akkoord te gaan met de Opleidingsovereenkomst en de geloofsbelijdenis te aanvaarden. Nadat u het aanmeldingsformulier volledig heeft ingevuld en heeft verstuurd via de website, ontvangt u direct daarna per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. 

Procedure

De ETS-cursus begint in september. Wij verzoeken u daarom (bij voorkeur) voor 1 september aan te melden (later aanmelden is wel mogelijk). Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging en inloggegevens voor het cursistenportaal. Vervolgens sturen wij u per post het cursusmateriaal (houdt u rekening met enige verwerkingstijd). Op de eerste lesdatum bent u van harte welkom op de door u gekozen cursuslocatie.Na afloop van het cursusjaar

Na afloop van het cursusjaar gaat de ETS er vanuit dat u doorgaat met het volgende cursusjaar, tenzij u zelf aangeeft met de cursus te willen stoppen. In dat geval kunt u gebruik maken van het onderstaande afmeldingsformulier. Via dit formulier kan ook een diploma worden aangevraagd.
Indien wij vóór 1 augustus geen afmeldingsbericht van u hebben ontvangen, staat u ingeschreven bij de ETS voor het komende cursusjaar en gelden de daarbij behorende betalingsverplichtingen.

Let op! Ook na afloop van de 4-jarige cursus dient de cursist zich af te melden bij de ETS.

Afmelden bij de ETS